top of page

Om os

Fokus på effektive processer og værdiskabende resultater

Det er resultaterne, der tæller. Det er vi meget bevidste om, og derfor er omdrejningspunktet for vores rådgivning at skabe værdi og tillid. Vi ved, hvordan den finansielle og strategiske kommunikation med de vigtigste interessenter skal gribes an – både når det gælder den løbende kommunikation med markedet, i særligt udfordrende situationer og i forbindelse med transaktioner. Vi tilbyder effektive løsninger og en hands-on tilgang til alle opgaver, så vores kunder opnår en reel aflastning og en sikker eksekvering. Vi lægger vægt på åbenhed, integritet og ærlighed i samarbejdet med vores kunder. Og fortrolighed og diskretion betragter vi som en selvfølge.

Bettina Køhlert
Partner
  • Black LinkedIn Icon

Bettina har gennem hele sin karriere arbejdet med strategisk og finansiel kommunikation bl.a. i finanssektoren og i en global servicevirksomhed. De seneste 20 år har hun fungeret som rådgiver for ledelsen i danske og internationale selskaber - både i forbindelse med løbende IR- og kommunikationsaktiviteter og ved lang række transaktioner.  Bettina er kandidat i erhvervsøkonomi og public relations fra Roskilde Universitet og har en bestyrelsesuddannelse fra CBS. Bettina er medlem af bestyrelsen i Harboes Bryggeri A/S og medlem af det faglige aktivitetsudvalg i Dansk Investor Relations Forening.

Dorte Samuelsen
Partner
  • Black LinkedIn Icon

Dorte har en baggrund i den finansielle sektor og som IR-ansvarlig i børsnoterede selskaber. I de seneste 15 år har Dorte assisteret danske og udenlandske virksomheder, herunder en lang række finansielle virksomheder, med deres strategiske og finansielle kommunikation, samt rådgivet i forbindelse med mange transaktioner. Dorte er cand.oecon. fra Aarhus Universitet. Dorte har desuden i en årrække været medlem af bestyrelsen i Dansk Investor Relations Forening (DIRF).

bottom of page